Patrocinadors

Junts som el futur imparables més forts invencibles

Viu amb nosaltres l'emoció intensa d'aquesta aventura esportiva apassionant i ajuda a fer-la inoblidable

Junts som el futur

Fes-te patrocinador i ajuda'ns a arribar més lluny!

Al nostre club, ens hem compromès amb un projecte ambiciós que abasta tant la formació com la promoció de jugadors i jugadores de voleibol. Busquem ser un referent no només a Catalunya, sinó també a tot el territori espanyol. La nostra meta és continuar impulsant el desenvolupament i creixement del voleibol, alhora que contribuïm activament en la creació d'un projecte esportiu i formatiu exemplar per a la nostra ciutat.

Amb el teu suport com a patrocinador, podem arribar més lluny en aquesta apassionant aventura esportiva. Podrem proporcionar a les nostres esportistes els millors recursos, a més de brindar-los oportunitats úniques per perfeccionar les seves habilitats i assolir el seu màxim potencial.

Si desitges obtenir més informació sobre com esdevenir un patrocinador o simplement vols posar-te en contacte amb nosaltres, no dubtis a escriure'ns a femclub@cvsantcugat.com. Amb el teu suport, estarem més a prop d'aconseguir els nostres objectius i arribar més lluny en el món del voleibol.

Suma't a aquesta emocionant aventura i ajuda'ns a fer història junts!

Patrocinadors principals

Altres patrocinadors i Col·laboradors

Ajuntament de Sant Cugat
Generalitat de Catalunya
Esportcat
UNB
Sant Cugat Creix
Geff
Sorea
Forma part del nostre èxit

Patrocina el club de voleibol. Unim passions per l'excel·lència esportiva i el futur dels joves talents.