DSV CV Sant Cugat 3-2 CV Tenerife Libby's.

DSV CV Sant Cugat 3-2 CV Tenerife Libby’s.

El DSV CV SANT CUGAT ACONSEGUEIX SUMAR 2 PUNTS DAVANT UN DELS GRANS EQUIPS DE LA LLIGA IBERDROLA

El DSV CV Sant Cugat ha brindat una gran victòria a la seva afició en un partit dificilíssim on els dos equips ho han donat tot per aconseguir la victòria que aquesta vegada ha caigut cap a les locals.

En el primer set els dos equips entraven molt concentrats i mantenien un gran nivell de joc, però ha estat l’equip visitant el que ha aconseguit més consistència en recepció i defensa. A poc a poc han anat obrint bretxa en el marcador i han sumat el parcial 25-16

En el segon set han estat les locals les que han aconseguit ser més estables en recepció i defensa i amb un gran joc de les centrals han pogut sumar el set 25-18.

El tercer set ha estat el més igualat de tots, on els dos equips mantenien un nivell altíssim de joc i no deixaven que ningú s’escapés en el marcador. Les diferències han estat mínimes fins al final on el CV Tenerife *Libby’s la Llacuna s’ha adjudicat el parcial 25-23.

No obstant això, en el quart set el DSV CV Sant Cugat ha estat el que ha capgirat la situació i gràcies a un bon servei i una bona defensa ha aconseguit marcar diferències en el set que li han servit per a sumar-lo 25-15.

El cinquè i definitiu set ha estat duríssim per als dos equips, amb constants alternatives en el marcador, però han estat les locals les que a poc a poc han anat marxant en la puntuació i han sumat el set 15-9, els dos punts i la victòria 3-2.

Felicitats pel gran espectacle.

Més fotos a Flickr

Reviu l'emoció del partit amb la nostra galeria de fotos en Flickr i torna a gaudir dels millors moments
Entrades relacionades