DSV CV Sant Cugat 3-2 Arenal Emevé

DSV CV Sant Cugat 3-2 Arenal Emevé

El DSV CV SANT CUGAT ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA I LA QUARTA PLAZA EN L’ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA IBERDROLA

El partit ha estat molt igualat en tots els sets. Els dos equips han treballat molt bé en el KI i l’atac dur ha estat la tònica durant tota la trobada.

Així ha arrencat el primer set, amb els dos equips molt forts en la recepció i en la sortida d’atac. Mentre que les locals sumaven pel centre amb Aina Berbel i Camila Maldonado, les visitants feien el mateix per zona dos amb Alejandra Pérez i per les puntes amb Zoi Mavromatis i la capitana Lucía Prol. El set s’ha decantat per a les d’Arenal gràcies al seu bloqueig contundent 23-25.

El segon set igual, en la tònica que el primer. La recepció molt estable en els dos equips i les puntes María Brun i Irene Verasio sumant per a l’equip local, mentre que les de Lugo puntuaven amb el bloqueig de Mame Diouf i el conjunt en general. Al final del set la balança s’ha decantat per a les de Sant Cugat 25-20.

En el tercer set Carolina Camí ha entrat en Arenal Emevé i ha donat un nou aire a l’atac de lugo que ha sabut treballar durant tot el set per a arribar igualades fins al final i anotar-se el set 22-25.

En el quart set les centrals del DSV CV Sant Cugat han entrat en joc i han fet un recital en atac. Tant Aina Berbel com Camila Maldonado, gràcies a la direcció de la gran Anna Newsome i a les recepcions de Gomila, han aconseguit contrarestar el gran atac de Camí i l’oposada Alejandra Perez i han sumat el set 25-22.

En el tie break les locals han aconseguit distanciar-se ràpid en el marcador i mantenir aquests punts fins al final. El DSV CV Sant Cugat ha aconseguit la victòria final 15-10 i 3-2 en els parcials.

Més fotos a Flickr

Reviu l'emoció del partit amb la nostra galeria de fotos en Flickr i torna a gaudir dels millors moments
Entrades relacionades