DSV CV Sant Cugat 3-1 Heidelberg Volkswagen

DSV CV Sant Cugat 3-1 Heidelberg Volkswagen

El DSV CV SANT CUGAT ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA 3-1 A CASA I CONTINUA SOMIANT AMB LA COPA

El DSV CV Sant Cugat ha aconseguit sumar els tres punts a casa davant un combatiu Hidelberg Volkswagen que li permeten continuar tenint moltes opcions per a entrar entre les 6 classificades per a la Copa de la Reina.

L’inici del partit ha estat fulgurant per a les visitants que gràcies a una gran i combativa defensa i un atac contundent no ha deixat que les locals poguessin desplegar el seu millor joc i han anat a poc a poc imposant-se en el marcador 18-25.

Però la dinàmica ha canviat a partir del segon set i el DSV CV Sant Cugat ha aconseguit estabilitzar el seu joc. Les centrals pel seu costat, gràcies a la bona recepció i col·locació, han començat a sumar i davant un final de set ajustat han estat decisives per a sumar el parcial 25-21.

El Heidelberg Volkswagen no ha pogut reposar-se del dur cop anímic del set perdut i el DSV CV Sant Cugat ha marcat un ritme trepidant en el seu atac per a anotar-se el parcial 25-13

A l’habitació i definitiu set l’equip visitant ha desplegat tot el seu potencial ofensiu liderat per una gran Camila Hiruela, però les locals han lluitat amb tot i han estat capaços de doblegar a l’equip canari i sumar el parcial 25-20, els tres punts que li continuen donant opcions per a jugar la Copa de la Reina.

Més fotos a Flickr

Reviu l'emoció del partit amb la nostra galeria de fotos en Flickr i torna a gaudir dels millors moments
Entrades relacionades