DSV CV Sant Cugat 3-0 Santa Cruz Cuesta Piedra

DSV CV Sant Cugat 3-0 Santa Cruz Cuesta Piedra

El DSV CV SANT CUGAT ACONSEGUEIX LA VICTÒRIA AMB UN CONTUNDENT 3-0 QUE EL MANTÉ EN LA ZONA ALTA DE LA CLASSIFICACIÓ.

Les locals han arrencat el primer set molt concentrades i gràcies a un bon servei tàctic i al treball en bloqueig han anat distanciant-se en el marcador. Les jugadores de Santa Cruz Cuesta Piedra intentaven contrarestar l’atac del DSV CV Sant Cugat, però no han pogut i el parcial ha caigut per a les locals 25-16.

La dinàmica en el segon set ha estat molt semblant a la del primer amb un DSV CV Sant Cugat molt contundent en bloqueig i en el KI i amb les visitants que no aconseguien girar de manera ràpida. Les locals s’han distanciat molt ràpidament en el marcador i li ho han adjudicat 25-14.

El tercer set ha estat gairebé idèntic al segon, amb les locals treballant molt contundents en el servei i en la fase defensa-bloquejo i les visitants que l’intentaven amb Berta Palau i Meriyen Serrano, però no podien frenar el poder ofensiu del DSV CV Sant Cugat que s’ha anotat el parcial 25-17 i el partit.

Cal destacar el debut de les jugadores Llana Jovancic i Jana Duran d’edat i Júnior i Juvenil respectivament. Enhorabona!

Més fotos a Flickr

Reviu l'emoció del partit amb la nostra galeria de fotos en Flickr i torna a gaudir dels millors moments
Entrades relacionades