DSV CV Sant Cugat 2-3 Avarca de Menorca

DSV CV Sant Cugat 2-3 Avarca de Menorca

El DSV CV SANT CUGAT CAU DERROTAT A casa PER LA MÍNIMA DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT DE LA LLIGA IBERDROLA.

El DSV CV Sant Cugat va arrencar la trobada molt concentrada i semblava que agafava una bona dinàmica, però a poc a poc les jugadores menorquines aconseguien capgirar el marcador i amb poc error i sent contundents en atac i bloqueig, sumaven el primer parcial 22-25.

En el segon set les locals no han estat gens còmodes i l.a recepció no arribava en bones condicions per a poder sumar en el KI. Amb tot i això, les catalanes no han deixat de lluitar i han pogut acostar-se, i en la fase final del set, Avarca de Menorca ha sumat el parcial gràcies al seu bloqueig i la seva oposada.

El tercer set la recepció ha millorat en les locals i han pogut competir amb més opcions en atac. Les centrals i l’oposada de Sant Cugat han començat a funcionar i han aconseguit l’1-2 amb el parcial, 25-19.

L’habitació set ha estat el més igualat de tots i els dos equips han desplegat un gran joc ofensiu. Al final de set, el bloqueig de Sant Cugat ha funcionat millor i han aconseguit fer-se amb el marcador 26-24.

El tie break ha estat per a les visitants, que, des de l’inici ha marcat diferències i que ha sabut gestionar millor la diferència, anotant-se el definitiu set 9-15.

Més fotos a Flickr

Reviu l'emoció del partit amb la nostra galeria de fotos en Flickr i torna a gaudir dels millors moments
Entrades relacionades