Arriba la 18a edició del Torneig Internacional

Arriba la 18a edició del Torneig Internacional

ARRIBA LA 18a EDICIÓ DEL TORNEIG INTERNACIONAL MIQUEL MARTÍNEZ DE VOLEIBOL BASE FAMENÍ.

La nostra ciutat es prepara per acollir la 18a edició del Torneig Internacional Miquel Martínez de voleibol base femení, un esdeveniment que s’ha convertit en una festa internacional del voleibol. Organitzat pel nostre club, aquest esperat torneig reunirà un total de 48 equips que competiran en les categories infantil, cadet i juvenil.

Del 19 al 22 de setembre, Sant Cugat vibrarà amb quatre dies plens d’acció i passió pel voleibol base femení. Els partits es disputaran en diversos pavellons de la ciutat, incloent el pavelló municipal de Valldoreix, els pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler i el pavelló de La Guinardera, proporcionant una gran varietat d’escenaris per a aquest esdeveniment esportiu.

Per garantir un equilibri en el nivell de competitivitat, cada categoria comptarà amb divisions Or i Plata. Això permetrà als equips competir amb altres formacions d’un nivell similar, afavorint la igualtat d’oportunitats i proporcionant emocionants duels en cada categoria.

El Torneig Internacional Miquel Martínez de voleibol base femení és una ocasió única per als joves talents del voleibol per exhibir les seves habilitats i apassionar-se per aquest meravellós esport. Aquesta edició promet ser una experiència inoblidable per a tots els participants, entrenadors, aficionats i espectadors que s’hi acostin.

Sant Cugat es converteix, un cop més, en el punt de trobada del voleibol base femení, demostrant el compromís i la dedicació de la nostra ciutat amb l’esport i el foment del talent esportiu entre els joves.

Entrades relacionades