Saltar a continguts

Club Voleibol Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

19/06/2017

  Benvolgudes famílies,

Tal com vàrem informar en la reunió explicativa, ha finalitzat el procés de selecció de les nenes que podran tenir accés al Club i us facilitem el llistat de les 40 nenes que tindran plaça als equips infantils federats. Agrairem a les famílies d’aquestes 40 nenes que complimentin el formulari d’inscripció que trobareu en el següent enllaç: 
 
 
abans de DIMECRES 21 ja que hem de tancar els equips. La informació de l’equip del que formarà part la jugadora, així com els horaris d’entrenament i entrenador, així com altra informació rellevant com l’equipació, etc., serà enviada abans d’acabar el mes de juny. 
 
A més, hem posat un llistat addicional de 15 nenes més, per si hi hagués baixes o vacants, que accedirien per ordre de numeració de l’1 al 15. Des del Club ja contactaríem individualment amb vosaltres si es donés una baixa o vacant. La possibilitat de vacants la tindrem clara en les properes 2 setmanes com a màxim, temps en que quedaran tancats els equips.
 
Ens sap molt greu per tota la resta del grup de nenes que, amb tota la il.lusió, han anat venint als entrenaments d’aquestes setmanes, i que finalment han de quedar fora per manca de places i impossibilitat de disposar de més equips infantils, si més no per aquesta temporada. Amb tot, quedem a la vostra disposició per ajudar-vos, si escau, a trobar l’encaix (sigui en equips d’institut que coordina l’IOMET, sigui en altres Clubs), per continuar practicant el voleibol. No dubteu en fer-nos-ho saber si us podem ajudar (competició@cvsantcugat.com
 
Agraint de cor la confiança dipositada en el nostre Club, rebeu una cordial salutació.
  
Núria Terribas
Presidenta

19/06/2017

  Benvolgudes famílies,

Tal com vàrem informar en la reunió explicativa, ha finalitzat el procés de selecció de les nenes que podran tenir accés al Club i que ha finalitzat en que 40 nenes tindran plaça als equips la propera temporada 2017-18.
 
Ens sap molt greu per tota la resta del grup de nenes que, amb tota la il.lusió, han anat venint als entrenaments d’aquestes setmanes, i que finalment han de quedar fora per manca de places i impossibilitat de disposar de més equips infantils, si més no per aquesta temporada. 
 
És per aquest motiu que adjuntem llistat addicional de 15 nenes més, per si hi hagués baixes o vacants, que accedirien per ordre de numeració de l’1 al 15. Des del Club ja contactaríem individualment amb vosaltres si es donés una baixa o vacant. La possibilitat de vacants la tindrem clara en les properes 2 setmanes com a màxim, temps en que quedaran tancats els equips.
 
Amb tot, quedem a la vostra disposició per ajudar-vos, si escau, a trobar l’encaix (sigui en equips d’institut que coordina l’IOMET, sigui en altres Clubs), per continuar practicant el voleibol. No dubteu en fer-nos-ho saber si us podem ajudar (competició@cvsantcugat.com
 
Agraint de cor la confiança dipositada en el nostre Club, rebeu una cordial salutació.
 
 
Núria Terribas
Presidenta

Imatge de complement Ampliar imatge
05/05/2017

 Cinquè podi a l'estatal d'un equip juvenil A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, després del 2014 (2es), 2012 (1es), 2011 (2es) i 2007 (3es)

 

Imatge de complement Ampliar imatge
21/02/2017

 El club anuncia una nova edició del Campus de Tecnificació de Voleibol Pasqua 2017.

FOTO PARTIT Ampliar imatge
06/02/2017

Buen partido en Sant Cugat donde las locales se llevan los tres puntos contra el Voley Playa Madrid, rivales directos

 

Imatge de complement Ampliar imatge
13/07/2016

 Gran èxit de la secció de Vòlei Platja del DSV-CVSC.

Imatge de complement Ampliar imatge
18/06/2016

Adjuntem llistat de jugadores que ingressaran al DSV-Club Voleibol Sant Cugat la propera temporada.

Imatge de complement Ampliar imatge
02/06/2016

  EL CLUB VOLEIBOL SANT CUGAT INAUGURA SECCIÓ DE “VOLEI PLATJA”, amb el patrocini de DSV

Imatge de complement Ampliar imatge
20/04/2016

Tots amb l'equip de SUPERLLIGA 2

 

Imatge de complement Ampliar imatge
29/03/2016

 Nodrida representació del DSV-CVSC al Campionat Seleccions Autonòmiques 2016

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats