Saltar a continguts

Club Voleibol Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

19/06/2017
LLISTA D'ESPERA INFANTILS 2017-18

  Benvolgudes famílies,

Tal com vàrem informar en la reunió explicativa, ha finalitzat el procés de selecció de les nenes que podran tenir accés al Club i que ha finalitzat en que 40 nenes tindran plaça als equips la propera temporada 2017-18.
 
Ens sap molt greu per tota la resta del grup de nenes que, amb tota la il.lusió, han anat venint als entrenaments d’aquestes setmanes, i que finalment han de quedar fora per manca de places i impossibilitat de disposar de més equips infantils, si més no per aquesta temporada. 
 
És per aquest motiu que adjuntem llistat addicional de 15 nenes més, per si hi hagués baixes o vacants, que accedirien per ordre de numeració de l’1 al 15. Des del Club ja contactaríem individualment amb vosaltres si es donés una baixa o vacant. La possibilitat de vacants la tindrem clara en les properes 2 setmanes com a màxim, temps en que quedaran tancats els equips.
 
Amb tot, quedem a la vostra disposició per ajudar-vos, si escau, a trobar l’encaix (sigui en equips d’institut que coordina l’IOMET, sigui en altres Clubs), per continuar practicant el voleibol. No dubteu en fer-nos-ho saber si us podem ajudar (competició@cvsantcugat.com
 
Agraint de cor la confiança dipositada en el nostre Club, rebeu una cordial salutació.
 
 
Núria Terribas
Presidenta

 

Annex: LLISTA D'ESPERA  (pdf 93.21KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats