Saltar a continguts

Club Voleibol Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Notícies

19/06/2017
LLISTAT NOVES INFANTILS 2017-18

  Benvolgudes famílies,

Tal com vàrem informar en la reunió explicativa, ha finalitzat el procés de selecció de les nenes que podran tenir accés al Club i us facilitem el llistat de les 40 nenes que tindran plaça als equips infantils federats. Agrairem a les famílies d’aquestes 40 nenes que complimentin el formulari d’inscripció que trobareu en el següent enllaç: 
 
 
abans de DIMECRES 21 ja que hem de tancar els equips. La informació de l’equip del que formarà part la jugadora, així com els horaris d’entrenament i entrenador, així com altra informació rellevant com l’equipació, etc., serà enviada abans d’acabar el mes de juny. 
 
A més, hem posat un llistat addicional de 15 nenes més, per si hi hagués baixes o vacants, que accedirien per ordre de numeració de l’1 al 15. Des del Club ja contactaríem individualment amb vosaltres si es donés una baixa o vacant. La possibilitat de vacants la tindrem clara en les properes 2 setmanes com a màxim, temps en que quedaran tancats els equips.
 
Ens sap molt greu per tota la resta del grup de nenes que, amb tota la il.lusió, han anat venint als entrenaments d’aquestes setmanes, i que finalment han de quedar fora per manca de places i impossibilitat de disposar de més equips infantils, si més no per aquesta temporada. Amb tot, quedem a la vostra disposició per ajudar-vos, si escau, a trobar l’encaix (sigui en equips d’institut que coordina l’IOMET, sigui en altres Clubs), per continuar practicant el voleibol. No dubteu en fer-nos-ho saber si us podem ajudar (competició@cvsantcugat.com
 
Agraint de cor la confiança dipositada en el nostre Club, rebeu una cordial salutació.
  
Núria Terribas
Presidenta

 

Annex: Llista noves infantils 2017-18  (pdf 101.66KB)
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats